17 november online kennissessie ‘RPA in de praktijk’

Aanrader! Op donderdag 17 november vindt van 12.00 tot 13.00 uur de online kennissessie plaats over RPA-toepassingen in de praktijk. Vorig jaar hebben we 2 cafés over robotgestuurde procesautomatisering (RPA) georganiseerd. Na de eerste sessie is HZK (Huisartsen Zuid Kennemerland) enthousiast hiermee aan de slag gegaan met twee werkende RPA's als resultaat. Marieke Verlaan en Femke Wijbenga (HZK), Asher Lake (Unlocking Digital) en Jop de Bakker (Yarado) vertellen je alles erover.

Forse tijdbesparing
Zo maak je kennis met robot Florence. Zij verzorgt de tijdrovende administratieve handelingen om de juiste informatie bij de juiste verpleegkundige ouderenzorg te krijgen. Dit bespaart drukbezette professionals gemiddeld 6 uur per week.

Meer tijd voor persoonlijk contact
Ook ontmoet je de digitale doktersassistent Jada. Zij handelt bijvoorbeeld Edifact-berichten af. Jada scant de informatie, zoekt het dossier van de patiënt op, typt de gegevens in het huisartseninformatiesysteem en zet het klaar voor de huisarts of doktersassistent. Zo verlicht de werkdruk en is er meer tijd voor persoonlijk contact met de patiënten.

Meedoen?
Wees erbij! Wil je deze online kennissesie volgen en heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem even contact met ons op.
Andere projecten en activiteiten