Kennissessie Registratie aan de bron donderdag 9 september

Donderdag 9 september van 8.30 tot 10.00 uur organiseert het CoLab een kennissessie over het Big 5 focusprogramma Registratie aan de Bron. Dit programma staat voor betere zorg door eenduidig registreren van zorginformatie voor hergebruik. Voordelen? Minder registratielast. Minder kans op fouten bij het vastleggen. En cliënten hoeven hun verhaal maar één keer te vertellen. Wat betekent dit programma voor je organisatie? Hoe speel je erop in? En hoe kunnen we elkaar helpen en versterken? Programmamanager Carolien Bouma van Registratie aan de Bron vertelt je het fijne ervan.


De bijeenkomst bestaat uit 2 delen

  1. Presentatie door programmamanager Carolien Bouma van Registratie aan de Bron. Na de presentatie kun je vragen stellen.
  2. Kennisuitwisseling tussen de deelnemers. Met name over de vraag hoe jouw organisatie inspeelt of kan inspelen op het programma. Uiteraard geven we ook inzicht over de toepassing op regionaal niveau. Bij voldoende deelname vindt de kennisuitwisseling per zorgsector plaats.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor deelnemers uit onze regio – Kennemerland, Amstelland en Meerlanden – en staat ook open voor zorgmanagers en andere professionals die meer willen weten over de focusprogramma’s en hoe je ze toepast.

Meedoen?

Neem even contact met ons op

Dit is de derde kennissessie uit een vijftal kennissessies over de Big 5 focusprogramma’s. Later dit jaar volgen nog Medicatieoverdracht en Twiin.
Kijk hier presentatie over eOverdracht terug
Andere projecten en activiteiten