Ontmoet de Big 5 focusprogramma's deel 2: eOverdracht op 8 juli

Het is vaak flink buffelen in de zorg. Minder registratielast is dus meer dan welkom. Het focusprogramma eOverdracht zorgt ervoor dat verpleegkundigen gegevens efficiënt en foutloos kunnen registreren en overdragen, dankzij standaarden. Zodat ze gegevens niet steeds opnieuw hoeven over te typen, en belangrijke informatie niet gaat verloren. Meer weten? Op donderdag 8 juli organiseren wij van 8.30 tot 10 uur een kennissessie over het focusprogramma eOverdracht.

Wat betekent dit programma voor je organisatie? Hoe speel je erop in? En hoe kunnen we elkaar helpen en versterken?

De bijeenkomst bestaat uit 2 delen

  1. Presentatie door een programmamanager van het focusprogramma. Na de presentatie kun je vragen stellen.
  2. Kennisuitwisseling tussen de deelnemers. Met name over de vraag hoe jouw organisatie inspeelt of kan inspelen op het programma. Uiteraard geven we ook inzicht over de toepassing op regionaal niveau. Bij voldoende deelname vindt de kennisuitwisseling per zorgsector plaats.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor deelnemers uit onze regio – Kennemerland, Amstelland en Meerlanden – en staat ook open voor zorgmanagers en andere professionals die meer willen weten over de focusprogramma’s en hoe je ze toepast.

De kennissessie eOverdracht is de tweede uit een vijftal kennissessies van Connect4Care's CoLab over de Big 5 focusprogramma's van het ministerie van VWS. Op donderdag 24 juni vond een online kennissessie over het focusprogramma MedMij plaats. Later dit jaar volgen nog Medicatieoverdracht, Twiin en Registratie aan de Bron. Aanmelden of meer weten?
Andere projecten en activiteiten