Volg gratis de Nationale AI-Zorg cursus

De Nederlandse AI Coalitie en Health~Holland, Topsector Life Sciences & Health hebben op 12 mei jl. de eerste AI-cursus voor zorgprofessionals gelanceerd. Deze gratis cursus biedt je als zorgprofessional meer inzicht in wat AI kan betekenen in het dagelijks werk. De cursus is Nederlandstalig en bestaat uit 13 korte modules van 6 tot 15 minuten, in totaal zo’n 2,5 uur.

Veel variatie
De modules bestaan uit een afwisseling van lesstof, video’s en interactieve elementen. Arts Emma Bruns neemt je in de patient journey mee langs meer dan 10 usecases en 20 experts die inzicht geven in verschillende
AI-toepassingen in de zorg. Van diagnose tot behandeling en zelfmanagement. En van algoritmes, machine learning – voorspellingen doen op basis van data – tot deep learning met beeld- en spraakherkenning.

Doe mee en behaal een certificaat
Je hoeft geen computerexpert of wiskundige te zijn om deze cursus te volgen. Na het voltooien van deze cursus heb je een goed beeld van hoe AI in de zorg kan worden toegepast en wat de eventuele gevolgen zijn voor het werk. Je bepaalt je eigen tempo en volgorde en na afloop ontvang je een certificaat. Volg de Nationale AI-Zorg cursus

AI biedt kansen voor de zorg. Om die te benutten, moeten we belangrijke stappen zetten rondom digitale gegevensuitwisseling van gezondheidsdata en transparantie daarover. Als deelnemer van de Nederlandse AI Coalitie draagt Connect4Care daar graag aan bij. En het mooie is: leden van de Programmaraad kunnen via Connect4Care een collectiviteitskorting krijgen als zij ook deelnemen. Geïnteresseerd? Neem even contact op.
Andere projecten en activiteiten