Wees erbij! Vrijdag 6 oktober werkconferentie PGO

Op vrijdag 6 oktober van 8.45 tot 12.00 uur organiseert Connect4Care de werkconferentie PGO. Wat is een persoonlijke gezondheidsomgeving? Wat kan een PGO betekenen burgers en wat zijn hun ervaringen? Welke rol heeft Patiëntenfederatie Nederland hierbij en welke hulpmiddelen bieden zij? En wat betekent een PGO voor zorgverleners? Hoe houd je het voor je patiënten of cliënten overzichtelijk en begrijpelijk? Wat is de functie van een PGO in de toekomst? We nodigen je graag uit voor deze conferentie om antwoorden op deze vragen te vinden.

Bovendien maak je tijdens een PGO-proeverij van Nictiz kennis met de functionaliteiten en mogelijkheden van een PGO. Wat zien burgers in hun PGO, hoe komt dat wellicht op hen over en wat betekent dat voor jou als zorgprofessional? Welke bevindingen en overdenkingen schrijf je bijvoorbeeld wel en niet op in je dossier? Tot slot gaan we tijdens een interactieve sessie richting geven aan de doelen en acties waarmee we in onze regio na deze werkconferentie aan de slag kunnen. We kijken uit naar je komst! Nog niet aangemeld? Stuur even een e-mail naar Bram Pijls.

Programma werkconferentie PGO

Locatie: Van der Valk Hotel Haarlem, Toekanweg 2

8.45 - 9.00 uur

Ontvangst

9.00 - 9.15 uur

Welkomstwoord en introductie

9.15 – 10.00 uur

Sprekers PGO on Air

Christiaan Grigoleit en Magda Coppoolse van de Patiëntenfederatie Nederland vertellen ons over de verschillende aspecten van een PGO.

10.00 - 10.15 uur

Koffie- en theepauze

10.15 – 11.00 uur

PGO-proeverij van Nictiz

Tijdens deze sessie maak je kennis met de functionaliteiten en mogelijkheden van een PGO.

11.00 – 12.00 uur

Werksessie: Samenwerking en actiepunten

Samen geven we richting aan doelen en acties waarmee we als regio aan de slag gaan.

12.00 uur

Afsluiting

Andere projecten en activiteiten