Veelgestelde vragen ZorgMail

Vind antwoord op je vraag over Zorgmail

Ik heb al ZorgMail

Medewerkers aanmelden of afmelden? Adres of organisatie wijzigen? Herinstallatie aanvragen? Of een andere wijziging? Gebruik dit mutatieformulier

Stap 1
• Zeg als huidige praktijkhouder het abonnement op via het mutatieformulier.
• Kies voor ‘Overname praktijk’ en vul de naam van de nieuwe praktijk in.

Stap 2
Meld je aan als nieuwe praktijkhouder voor ZorgMail.
• Vermeld dat het om een overname gaat. Je betaalt dan geen entree- en licentiekosten, wel herimplementatiekosten (€ 99).

Als beide formulieren zijn ontvangen (aanmelding en afmelding), dan verwerkt de abonnementenadministratie van ZorgMail de overname. Handig: de eerste maand na de overnamedatum worden de berichten automatisch doorgestuurd naar de nieuwe praktijk.

Een Lifelink-licentie zorgt voor de koppeling tussen je informatiesysteem en ZorgMail. Je krijgt het daarom automatisch als je ZorgMail afneemt.

Gebruik dit mutatieformulier om op te zeggen. Goed om te weten: het abonnement loopt per kalenderjaar. De opzegtermijn is drie maanden; zeg het abonnement daarom vóór 1 oktober op.

Vragen over je account, wachtwoord of andere technische vragen? Kijk dan op Enovation Service & Support. Hier kun je handleidingen en andere documenten downloaden. Of een afspraak maken voor ondersteuning. Service & Support is ook telefonisch bereikbaar op 088 – 8 366 399, kies 2.

Ik heb nog geen ZorgMail

Met je AGB-code kun je je aanmelden voor ZorgMail. Heb je nog geen AGB-code? Vraag dan bij ons even een aanmeldcode aan. Vermeld in je e-mail 'aanvraag aanmeldcode ZorgMail'.

Ga naar Aanmelden en Tarieven. Nadat je de AGB-code hebt ingevuld, kun je de tarieven bekijken.

Nadat je aanvraag is verwerkt door Enovation (de leverancier), ontvang je een mail met inloggegevens en informatie over de vervolgstappen.

Een Lifelink-licentie zorgt voor de koppeling tussen je informatiesysteem en ZorgMail. Je krijgt het daarom automatisch als je ZorgMail afneemt.