023 224 8613
toggle menu

C4C-glasvezelnetwerk

Connect4Care maakt gebruik van 2 datacenters: Global Switch en Interxion.  Al onze regionale netwerkvoorzieningen zijn aanwezig in deze datacenters. Ze maken het mogelijk om uw tweede datacenter of externe backup te faciliteren.

Connect4Care maakt gebruik van 2 datacenters: Global Switch en Interxion. Al onze regionale netwerkvoorzieningen zijn aanwezig in deze datacenters en maken het mogelijk om uw tweede datacenter of externe backup te faciliteren. Is uw datacenter te klein of wilt u de backup extern plaatsen? Laat uw apparatuur dan via Connect4Care direct in deze datacenters plaatsen.

Het glasvezelnetwerk van Connect4Care is een besloten netwerk, het is uitsluitend toegankelijk voor aangesloten zorginstanties en zorgverleners. Het netwerk kan grote hoeveelheden data snel en veilig transporteren. Connect4Care is verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van het netwerk. Het centrale beheer is uitbesteed aan iunxi.

Connect4Care biedt de volgende connectiviteitsdiensten:

Koper netwerken / Local tails via iunxi
Locaties die snel moeten worden aangesloten of niet de capaciteit van glasvezel nodig hebben, sluiten wij aan op een koperverbinding. Met moderne koperverbindingen zijn bandbreedtes tot 100Mb haalbaar. Door koperverbindingen in te zetten gecombineerd met glasvezelverbindingen kunnen we voor uw locaties één virtueel gesloten netwerk maken. De koperverbindingen die wij leveren zijn niet gebonden aan de regio. Wij kunnen ons netwerk op alle grote providers van Nederland direct leveren.

VPN via iunxi
Is een locatie al aangesloten via een netwerk van een willekeurige internetprovider en u wilt deze verbinden met locaties binnen het Connect4Care netwerk? Dan leveren wij hiervoor een beheerde VPN dienst. Hiermee deelt u al uw data tussen uw locaties via het publieke internet. Maar wel net zo veilig en vertrouwd alsof het een intern netwerk is. Daarnaast kunnen we een IP-VPN opbouwen voor veilig communiceren tussen al uw locaties.

Aanmelden C4C-glasvezelnetwerk >