023 224 8613
toggle menu

C4C-security

Professionele oplossingen tegen spam en periodieke controle op het netwerk.

DDOS-bescherming
Bij een DDos-aanval op uw standaard internetvoorziening kan een organisatie vaak geen gebruik meer maken van het internet. Mogelijk zijn hierdoor uw websites en bedrijfsapplicaties ook niet meer beschikbaar. Onze Anti-DDOS dienst kan zo’n aanval opvangen en het malafide verkeer scheiden van het reguliere verkeer. Een Connect4Care internetverbinding met AntiDDOS dienst wordt 24/7 gemonitord. Bij een DDos aanval wordt het verkeer binnen 1-2 minuten afgebogen naar de Anti-DDOS dienst. De aanval gaat door, maar alleen het “legitieme” verkeer wordt bij u afgeleverd. Zo blijft uw internetverbinding operationeel en beschikbaar.

Anti-Spam
Uw mail vrij houden van spam? Dat kan met onze anti-spam dienst. De geleverde dienst van Dearbytes (Dearmail) kopen we in grote volumes in. Dat betekent een professionele oplossing tegen spam voor een gunstige prijs.

Hacktesten
Connect4Care laat periodiek het netwerk controleren op de genomen beveiligingsmaatregelen. Vanuit de overeenkomsten met onze partners kunnen wij ook uw netwerk laten controleren. De security officer van Connect4Care begeleidt dit traject en vertaalt de technische uitkomsten naar het management.

Aanmelden C4C-security >