Transmuraal samenwerken versterken

NHZ Connected app

Snel de contactgegevens van de dienstdoende specialist, huisarts of specialist ouderengeneeskundige nodig? De juiste paramedicus vinden? Of regionale werkafspraak nalezen? De NHZ Connected app en bijbehorende website zijn hiervoor het juiste middel.

Elkaar makkelijk vinden en bereiken

Naast contactinformatie en specialismen voor aangesloten zorgverleners – wie-is-wie-functie – biedt de NHZ Connected app inzicht in de transmurale regionale afspraken en een openbare sociale kaart met paramedici. Zo vindt een huisarts of specialist makkelijker de zorgverlener die bij de wensen van de patiënt past. Met de app kun je onder meer zoeken op type zorgverleners, klachten, leeftijd, woonplaats en taal van de patiënt, en gewenste behandelvorm.

Nieuwe functionaliteiten

De app vervangt de Haarlem-en-Meer contactapp. Het bereik is echter groter, de app omvat Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Zo doen beide ziekenhuizen in de regio mee: Spaarne Gasthuis en Rode Kruis Ziekenhuis. De app krijgt er de komende tijd ook nieuwe functionaliteiten bij. Denk aan (na)scholingsaanbod van deelnemende organisaties en nieuwsberichten aanmaken die je kunt delen.

Al veel zorgorganisaties doen mee

Huisartsenorganisaties: Coöperatie Huisartsengroep Hillegom, Coöperatie Samenwerkende huisartsen Badhoevedorp, Gezondheidscentra Haarlemmermeer, Huisarts Coöperatie Zuid-Kennemerland, Huisartsvereniging Haarlemmermeer, Huisarts Vereniging Midden-Kennemerland en Zorggroep Haarlemmermeer.

Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg: Amstelring, Cordaan, Kennemerhart, Sint Jacob, Viva! Zorggroep, Zorgbalans en Zorggroep Reinalda.

Ziekenhuizen: Rode Kruis Ziekenhuis en Spaarne Gasthuis.

De NHZ Connected app is een initiatief van het Medisch Coördinerend Centrum Haarlem en Meer. Connect4Care verzorgt het projectbeheer. Leverancier van de app is MDL App Solutions. Dit bedrijf voorziet al ruim 30 regio’s in Nederland van een soortgelijke app.


Ook je samenwerking transmuraal versterken?

Ben je een zorgorganisatie in deze regio en geïnteresseerd? Stuur even een mail. We nemen dan contact met je op en vertellen je graag meer over de voordelen en voorwaarden.