Veilig Mailen

Zivver

In de zorg heb je te maken met privacygevoelige informatie. De cliënt verwacht dat zorgorganisaties daarmee zorgvuldig omgaan. Zeker ook als het om e-mail gaat.

Met Zivver kunnen zorgorganisaties veilig e-mailen en bestanden delen met andere behandelaren en hun cliënten. Deze manier van e-mailen voldoet aan de privacywet- en regelgeving en is gebruikersvriendelijk.

Hoe werkt Zivver?

Zivver versleutelt alle e-mails. Beveiligde berichten via Zivver zijn voor elke ontvanger toegankelijk. Ook als de ontvanger geen account heeft. In dat geval stuurt een code waarmee de ontvanger de e-mail kan openen. Software installeren of een account aanmaken is niet nodig. Je verstuurt het bericht eenvoudig via Outlook of een ander e-mailsysteem, desgewenst inclusief grote bestanden. Met Zivver combineer je gebruiksgemak en optimale veiligheid.

‘Zivver herkent en controleert gevoelige informatie en checkt of je de juiste geadresseerde hebt geselecteerd. Daarmee voorkom je dat je e-mail per abuis in verkeerde handen komt. Een veilig idee.’

Meer weten?

Wil je ook veilig mailen met Zivver of ben je geïnteresseerd?