Verwijzen en diagnostiek aanvragen

ZorgDomein

Verwijzen naar specialistische zorg en diagnostiek aanvragen?
Met ZorgDomein regel je dat als verwijzende zorgverlener snel en makkelijk digitaal.

Wil je juist verwijzers en cliënten je zorgaanbod onder de aandacht brengen?
Met ZorgDomein maak je het inzichtelijk en word je gevonden.

Verwijzen naar specialist
Alle zorg die GGZ inGeest, het Spaarne Gasthuis en Rode Kruis Ziekenhuis bieden, vind je in ZorgDomein. Denk daarbij aan poliklinieken, themapoli’s en speciale zorgtrajecten met meerdere onderdelen. Je ziet direct welke specialistische zorg het best past, zodat je cliënt direct voor het juiste spreekuur een afspraak kan maken.

Eenvoudig in gebruik
‘Relevante cliëntgegevens vult ZorgDomein voor je in en bijlagen meesturen is eenvoudig. Soms kun je zelfs direct de afspraak maken. Ook handig: je kunt aanbieders met elkaar vergelijken op basis van afstand en wachttijd.’

Aanvragen van onderzoek
De laboratoriumbepalingen van Atalmedial en Streeklab Haarlem zijn beschikbaar in ZorgDomein, zodat je eenvoudig laboratoriumdiagnostiek-onderzoek kunt aanvragen. Ook een functieonderzoek in het Spaarne Gasthuis vraag je eenvoudig via ZorgDomein aan.

Uitslagen
De uitslagen van het onderzoek en de verslaglegging over de verwijzing worden digitaal aan de zorgverlener gestuurd via de berichtendienst Zorgmail, of zijn online in te zien via Doc2Doc.

Zorg aanbieden via ZorgDomein
Met ZorgDomein kun je als zorginstelling verwijzers en cliënten laten zien welke specialistische zorg en service je biedt. ZorgDomein is er nu ook voor VVT-instellingen.

Wil je ook zorg aanbieden via ZorgDomein? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in.


Aanmelden ZorgDomein