023 224 8613
toggle menu

C4C-verwijzen en orderen

Zorgdomein

Een groot deel van de communicatie in de zorg bestaat uit het verwijzen van patiënten voor specialistische zorg en/of het aanvragen van diagnostisch onderzoek. Om verwijzingen en aanvragen digitaal te versturen, gebruiken we de applicatie ZorgDomein.

Elektronisch verwijzen
Alle zorg die GGZ inGeest en het Spaarne Gasthuis bieden, is terug te vinden in ZorgDomein. Alle poliklinieken en themapoli’s maar ook speciale zorgtrajecten met meerdere onderdelen. De huisarts kan daardoor direct zien welk spreekuur het best bij zijn patiënt past zodat de patiënt direct voor het juiste spreekuur een afspraak maakt.

Elektronisch diagnostiek aanvragen
Het aanvragen van (laboratorium-) diagnostiek doen huisartsen ook digitaal bij Atalmedial en Streeklab Haarlem. Beide laboratoria hebben hun laboratoriumbepalingen in ZorgDomein gezet, zodat huisartsen deze gemakkelijk kunnen aanvragen. Daarnaast kan de huisarts een functieonderzoek in het Spaarne Gasthuis via ZorgDomein aanvragen.

Uitslagen
De uitslagen van het onderzoek en verslaglegging over de verwijzing worden digitaal aan de aanvragers gestuurd via de berichtendienst Zorgmail, of zijn online in te zien via Doc2Doc.

Aanmelden C4C-verwijzen en orderen >