023 224 8613
toggle menu

C4C-patiëntenportaal

MijnDoc.nu

Via het patiëntenportaal MijnDoc.nu kunnen mensen uit de regio toestemming aan zorgverleners geven om medische gegevens onderling te delen.

Iedereen kan via MijnDoc.nu de toestemming vastleggen voor het delen van patiëntgegevens in de regio. Ook is het mogelijk om te zien welke zorgverleners via Doc2Doc uw patiëntgegevens bekeken hebben. Verder vindt u er handige links naar bijvoorbeeld MijnSpaarneGasthuis.nl en relevante gezondheidssites. MijnDoc.nu maakt gebruik van een product van Topicus Zorg.

Toestemming patiënt
Voordat zorgverleners patiëntgegevens kunnen inzien via Doc2Doc, moet de patiënt toestemming geven via het patientenportaal MijnDoc.nu. Meer informatie over het vastleggen van toestemming? Ga naar www.mijndoc.nu.

Aanmelden
Aanmelden voor MijnDoc.nu is niet nodig. De website is voor iedereen toegankelijk. Voor het beveiligde deel van de website heeft u wel een DigiD met sms-bericht nodig om in te loggen. Zo zorgen we ervoor dat de toestemming voor het delen van gegevens alleen vastgelegd kan worden door de patiënt zelf.

Transparant
Welke zorgverlener heeft mijn patiëntgegevens ingezien? In Doc2Doc is dat ook in te zien; de naam van zorgverlener en zorgorganisatie staan erbij vermeld.

MijnSpaarneGasthuis
In het patiëntenportaal van het Spaarne Gasthuis kunt u snel en makkelijk online zaken regelen; communiceren met de behandelend arts, uitslagen van onderzoeken bekijken, een (vervolg-) afspraak maken en vragenlijsten invullen.

Naar MijnDoc.nu >