02 - 09 - 2021

Even voorstellen: Bram Pijls, manager zorgnetwerk en innovatie

Hij is analytisch, positief ingesteld en voelt zich thuis in een omgeving waarin het medische, technische en sociale vlak samenkomen: Bram Pijls.

Bram: ‘Ik heb Medische Wetenschappen & Technologie gestudeerd en daarna mijn master Biomedical Engineering behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven. Het afgelopen jaar werkte ik voor de GGD Zaanstreek-Waterland. Daar beantwoordde ik corona-gerelateerde vragen: over vaccinaties, testen, contactonderzoek etc. Mensen denken soms vanuit verschillende perspectieven, maar uiteindelijk draait het om hetzelfde: hun gezondheid. Het is dankbaar werk om mensen een luisterend oor te bieden en gerust te stellen.

Ik kijk ernaar uit om het zorgnetwerk en de samenwerking tussen huisarts, ziekenhuis en VVT-instelling in de regio verder te versterken. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is dat systemen op elkaar aansluiten en werken voor mensen, en niet andersom. De eerste inwerkdagen bij Connect4Care zitten erop en ik voel me al als een vis in het water.’


Ander nieuws