06 - 02 - 2023

Even voorstellen: Paula Hoogeveen, programmamanager

In 2018 werkte zij al tijdelijk bij Connect4Care als manager beheer en projectleider. Nu een kleine 4 jaar later verwelkomen we haar graag weer in ons midden: Paula Hoogeveen, onze nieuwe programmamanager. Paula: ‘Ik vond Connect4Care altijd al een interessante organisatie. Het spreekt mij aan om bij te dragen aan goede en toegankelijke netwerkzorg door de juiste data op de juiste plek beschikbaar te krijgen voor zorgverleners en patiënten.

Afgelopen jaren was ik werkzaam bij Altrecht, een ggz-instelling in de regio Utrecht en omstreken. Daar werkte ik aan de voorbereidingen en implementatie van een nieuw EPD waarvoor we allerlei functionaliteiten moesten ontwikkelen, afgestemd op de geestelijke gezondheidszorg. Ook het patiëntenportaal moest worden vervangen, daarvoor hebben we een PGO geïmplementeerd.

In de zorg komt steeds veel op ons af. Als programmamanager vind ik het boeiend om het regionale programma, en landelijke, (inter)regionale en technologische ontwikkelingen inzichtelijk te maken. En projecten in samenhang uit te rollen. Ik kijk ernaar uit om ze samen met de regio te ontwikkelen en tot een goed eindresultaat te brengen. Ik heb er zin in!’


Ander nieuws