14 - 04 - 2024

Regionale Agenda Databeschikbaarheid (voorheen gegevensuitwisseling)

Om de juiste data op de juiste plek te krijgen, moet je zorgprocessen en technologie op elkaar afstemmen. Maar hoe doe je dat terwijl de technologie razendsnel verandert en ook moet inspelen op wetgeving, afsprakenstelsels, landelijke prioriteiten, VIPP-programma’s en (inter)regionale ontwikkelingen? Onze Regionale Agenda Databeschikbaarheid helpt je daarbij!

De agenda maakt je (per zorgsector) wegwijs in relevante wetgeving, landelijke prioriteiten en diensten, afsprakenstelsels, VIPP-programma’s, doelarchitectuur én onze regionale projecten rondom gegevensuitwisseling en databeschikbaarheid. De agenda laat je ook zien waarmee we in de regio actief aan de slag zijn, wat we volgen of wat (nog) niet op ons programma staat. Ieder blokje ('post-it') is aanklikbaar en linkt naar een uitgebreide toelichting over dat onderwerp. We actualiseren de agenda regelmatig. Zo blijf je altijd up-to-date.

De Regionale Agenda is een initiatief van en ontwikkeld door Connect4Care. De eerste editie verscheen in maart 2023 onder de naam Regionale Agenda Gegevensuitwisseling. In april 2024 hebben we de naam aangepast in Regionale Agenda Databeschikbaarheid omdat dit de lading beter dekt.


Nieuwste publicaties