Veelgestelde vragen ZorgMail

Hoe geef ik wijzigingen door? Wat is Lifelink? Wat moet ik doen als ik een praktijk overneem? Bekijk de veelgestelde vragen over ZorgMail.

Hoe geef ik mutaties door?
Medewerkers aanmelden of afmelden? Adres of organisatie wijzigen? Herinstallatie aanvragen? Gebruik dit mutatieformulier

Wat is een Lifelink-abonnement?
Een Lifelink-licentie zorgt voor de koppeling tussen je informatiesysteem en ZorgMail. Het wordt daarom automatisch aangeboden als je ZorgMail afneemt.

Waarom krijg ik de factuur via Connect4Care?
Connect4Care is regiopartner van de leverancier Enovation. Wij verzorgen voor hen de administratie.

Hoe kan ik opzeggen?
Wil je niet langer gebruikmaken van Zorgmail? Gebruik dit mutatieformulier om op te zeggen. Goed om te weten: het abonnement verloopt per kalenderjaar. De opzegtermijn is drie maanden; zeg het abonnement daarom vóór 1 oktober op.

Ik neem een praktijk over. Wat moet ik doen?

Stap 1
• Zeg als huidige praktijkhouder het abonnement op via het mutatieformulier.
• Kies voor ‘Overname praktijk’ en vul de naam van de nieuwe praktijk in.

Stap 2
• Vraag als nieuwe praktijkhouder ZorgMail aan via de aanmeldwizard.
• Vermeld dat het om een overname gaat. Je betaalt dan geen entree- en licentiekosten, wel herimplementatiekosten (€ 99).

Als beide formulieren zijn ontvangen (aanmelding en afmelding), dan verwerkt de abonnementenadministratie van ZorgMail de overname. Handig: de eerste maand na de overnamedatum worden de berichten automatisch doorgestuurd naar de nieuwe praktijk.

Heb je andere vragen over je factuur of over je abonnement?
Stuur ons een mail met je vraag

Algemene uitleg nodig?
Wil je ZorgMail instellen voor Microsoft Outlook? Of je wachtwoord opnieuw instellen?
Maak online een afspraak voor algemene ondersteuning

Heb je technische vragen?
Vragen over je account, wachtwoord of andere technische vragen? Kijk dan op Enovation Service & Support. Hier kun je handleidingen en andere documenten downloaden. Of een afspraak maken voor ondersteuning. Service & Support is ook telefonisch bereikbaar op 088 – 8 366 399, kies 2.